Leidse Zomer
Leids Genootschap 2023

Leids Genootschap 2023

Leids Genootschap 2023

3 June 14:00 - 23:00 bij De Klinkenbergerplas

Op 3 juni 2023 vindt het festival “Het Leids Genootschap” plaats bij de Klinkenbergerplas in Oegstgeest. Dit wordt een dag vol muziek, dans en plezier in de buitenlucht! Op het festival wordt er house gedraaid, maar er is ook een podium met hitjes, zodat er voor iedereen wat te beleven valt. De prachtige omgeving van de Klinkenbergerplas biedt een adembenemend uitzicht op het water en zorgt voor een perfecte sfeer om te genieten van de muziek en de zon. Het festival belooft een onvergetelijke dag te worden, dus zorg dat je erbij bent en geniet van alle geweldige optredens en activiteiten die er gepland staan!

De Klinkenbergerplas

Een van de leukste locaties in Leiden en omstreken. Aan het water, veel groen en af en toe een festival. Er is een grote parkeerplaats bij de Klinkenbergerplas, maar in verband met de buurt: kom vooral met de fiets. Vanaf Leiden Centraal is de Klink 10 minuten fietsen, heel goed te doen.

De Klinkenbergerplas is ontstaan door zandwinning. De  grote (zuidelijke) plas is diep en daarom vooral geschikt om te zwemmen, vissen of duiken. De kleine (noordelijke) plas is ondieper, heeft een glooiender oever. In 2017 en 2018 heeft de gemeente Oegstgeest  het gebied verfraaid en verbeterd tot een aantrekkelijk recreatie- en natuurgebied.

Klinkenbergerpad
2343EZ Oegstgeest

Maps