Leidse Zomer
Puur Festival 2023

Puur Festival 2023

Puur Festival 2023

29 July 14:00 - 23:00 bij De Klinkenbergerplas

Het leukste dancefestival van Leiden (of eigenlijk, Oegstgeest) komt ook volgend jaar weer terug. Volgens de organisatie gaan er wel veel dingen veranderen, waaronder de locatie: Puur Festival gaat terug naar de Klinkenbergerplas!

Deze prachtige locatie aan het water is een van de prettigste plekken voor een festival. Daarnaast gaan ze van 4 podia terug naar 3, maar zal er zeker house, disco, techno en hits uit de speakers klinken. Leuk weetje: Puur gaat dit jaar alweer voor de 10e editie!

De Klinkenbergerplas

Een van de leukste locaties in Leiden en omstreken. Aan het water, veel groen en af en toe een festival. Er is een grote parkeerplaats bij de Klinkenbergerplas, maar in verband met de buurt: kom vooral met de fiets. Vanaf Leiden Centraal is de Klink 10 minuten fietsen, heel goed te doen.

De Klinkenbergerplas is ontstaan door zandwinning. De  grote (zuidelijke) plas is diep en daarom vooral geschikt om te zwemmen, vissen of duiken. De kleine (noordelijke) plas is ondieper, heeft een glooiender oever. In 2017 en 2018 heeft de gemeente Oegstgeest  het gebied verfraaid en verbeterd tot een aantrekkelijk recreatie- en natuurgebied.

Klinkenbergerpad
2343EZ Oegstgeest

Maps