Leidse Zomer

Park Landskroon

Het jongste park van Oegstgeest is gelegen in de waterrijke nieuwe wijk Nieuw Rhijngeest. Het bij Corpus gelegen park leent zich uitstekend voor picknicks, spel en festivals.

Park Landskroon is al vanaf de opening een evenementenlocatie waar al de nodige evenementen zijn geweest, zoals Puur, De Grote Zomerborrel en El-cid. In 2019 is er een waterpunt aangelegd en een nieuw verkeer- en parkeerplan vastgesteld voor evenementen, om zo de omwonenden zoveel mogelijk te ontzien.

Oude Rijnsburgerweg 32
2342BC Oegstgeest

Maps
De Grote Zomerborrel

De Grote Zomerborrel

De Grote Zomerborrel

30 July 17:00 - 00:00 in Park Landskroon

Het terrein van Puur is net te gezellig om maar voor een dag te gebruiken. Net als in 2019 organiseren we op vrijdag 30 juli weer een Grote Zomerborrel in Park Landskroon. Heel veel gezelligheid, veel mee-zingers en mee-swingers. De borrel begint om 17.00, de perfecte tijd om na je werk naartoe te komen.

Heb je al die tijd een goede vrijdagmiddagborrel gemist? Haal het in bij de Grote Zomerborrel.

Puur Festival (uitverkocht)

Puur Festival (uitverkocht)

Puur Festival (uitverkocht)

31 July 14:00 - 00:00 in Park Landskroon

Het grootste dance festival van Leiden, Puur! Op 31 juli halen we een verloren jaar in, met nog dikkere decoratie, lekkerder eten en vooral heel veel vette muziek. House, disco, hits en techno, waar jouw hartje ook harder van klopt, bij Puur word je gelukkig. En iemand zei iets over kamelen..
Mocht je nog geen kaartje hebben, dan moeten we je teleurstellen: Puur Festival is inmiddels uitverkocht.

O’nine Festival

O’nine Festival

O’nine Festival

1 August 14:00 - 23:00 in Park Landskroon

Live muziek mag niet ontbreken! Op 1 augustus in Park Landskroon spelen de favoriete acts van O’nine, eindelijk weer live muziek!

O’nine Festival is ook toegankelijk voor kinderen en richt zich volledig op live optredens. Heb je tijdens Corona nog wat vakantiedagen gespaard? Dan is de dag daarna vrij nemen zo’n gek plan nog niet!

Kroon | De Grote Zomerborrel

Kroon | De Grote Zomerborrel

Kroon | De Grote Zomerborrel

29 July 17:00 - 23:00 in Park Landskroon

De tweede versie van “De Grote Zomerborrel” – gewoon omdat het kan. In Park Landskroon wordt op 29 juli van 17.00 tot 23.00 een heerlijk feestje gevierd. Lekker eten, lekkere muziek, lekkere mensen(?) – in elk geval wordt het weer erg gezellig. De Grote Zomerborrel is lekker laagdrempelig, maar in 2019 was het met 2500 mensen toch lekker druk te noemen.

Puur Festival

Puur Festival

Puur Festival

30 July 14:00 - 23:00 in Park Landskroon

Het grootste dance festival van Leiden, Puur! Op 30 juli halen we een verloren jaar in, met nog dikkere decoratie, lekkerder eten en vooral heel veel vette muziek. House, disco, hits en techno, waar jouw hartje ook harder van klopt, bij Puur word je gelukkig.

Vorig jaar was Puur al ver van te voren uitverkocht, maar door wat gerestitueerde kaartjes zijn er nog een beperkt aantal kaarten in de verkoop gegaan. De organisatie verwacht uit te verkopen, dus wees er op tijd bij!